Kamperen in Gelderland

Kom kamperen in de groenste provincie van Nederland. Geniet van de rust, ontdek de Karaktervolle heidevelden,  Wandel door de bossen of fiets door de gezellige dorpjes waar u heerlijk kunt genieten van een café of ga zitten bij een terras.

U ontdekt continu weer nieuwe mooie plekjes waardoor het kamperen in Gelderland altijd een feest is! 

Tegelijkertijd is er op en rondom het campingterrein genoeg te verkennen en te beleven. Deze gebalanceerde mix staat garant voor een vakantie waarin u helemaal kunt ontspannen, maar ook volop leuke activiteiten kunt ondernemen. 

 

Bezienswaardigheden Gelderland:

De provincie kenmerkt zich met ontzettend veel natuurschoon, historische panden, kastelen, gezellige steden en knusse dorpen. Gelderland is zeer veelzijdig. Gelderland staat bekend om de Veluwe. Deze regio is synoniem voor bossen, glooiende heidevelden, zandverstuivingen en veel meer. Misschien kom je wel een edelhert, ree of wild zwijn tegen. Het bestaat uit diverse natuurgebieden. Zoals het Hoge Veluwe Nationaal Park en Veluwezoom Nationaal Park. Maar ook veel kleinere gebieden. En bijvoorbeeld ook het Kröller Müller Museum. En Paleis Het Loo. 

 

Ligging Camping De Oldenhove 

Camping De Oldenhove ligt gelegen tussen Ede en Lunteren waar u al wandelend of fietsend er heerlijk op uit trekken over bijvoorbeeld de heidevelden, langgerekte bossen en historische dorpjes. 

Op Camping De Oldenhove bent u verzekerd van een veelzijdige vakantie waar u kunt genieten van al het moois van Gelderland.

 

 

Kamperen in Ede en Lunteren?

De Oldenhove is de camping op de Veluwe waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur. Met voldoende activiteiten in de omgeving zit er altijd een leuk uitstapje voor u bij.

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver.

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim opgezet in de omgeving.

Wij heten u van harte welkom!

Wij heten u van harte welkom!

Als u graag wilt genieten van rust en ruimte en tegelijkertijd dan is De Oldenhove de ideale camping voor u. Geniet van de Veluwe en de omgeving met genoeg bezienswaardigheden, fietsroutes en wandelroutes. U kunt bij ons online reserveren of contact met ons opnemen via contact@deoldenhove.nl / 0318-48 29 56.