SVR camping op de Veluwe

Steeds meer recreanten zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving, en de rust van het platteland. SVR camping De Oldenhove is al 50 jaar aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Een svr camping betekent kamperen bij de boer, vrij recreëren tussen weiland en de bossen. Daarnaast voldoen we aan de kwaliteitseisen die deze vereniging stelt. zo zijn alle plekken voorzien van elektriciteit, water en is de gehele camping autovrij.

Wilt u lid worden? Dat is geen enkel probleem. Bij onze receptie kunt u lid worden en direct genieten van alle voordelen die het SVR lidmaatschap biedt.  

 

Kamperen in Ede en Lunteren?

De Oldenhove is de camping op de Veluwe waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur. Met voldoende activiteiten in de omgeving zit er altijd een leuk uitstapje voor u bij.

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver.

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim opgezet in de omgeving.

Wij heten u van harte welkom!

Kamperen op SVR camping De Oldenhove?

Als u graag wilt genieten van rust en ruimte en tegelijkertijd dan is De Oldenhove de ideale camping voor u. Geniet van de Veluwe en de omgeving met genoeg bezienswaardigheden, fietsroutes en wandelroutes. U kunt bij ons online reserveren of contact met ons opnemen via contact@deoldenhove.nl / 0318-48 29 56.