Wildkanseltocht/ Bronsttocht

Ontdek Natuurcentrum Veluwe: Een Paradijs voor Natuurliefhebbers

Op slechts een korte afstand van Camping De Oldenhove ligt Natuurcentrum Veluwe, een plek waar je de natuur in al haar glorie kunt ervaren. Of je nu een fervent wandelaar, natuurspotter of iemand bent die gewoon wil genieten van de rust van de Veluwe, dit natuurcentrum biedt voor elk wat wils.

Een Toegangspoort tot de Prachtige Veluwe

Natuurcentrum Veluwe bevindt zich aan de rand van de Noord-Ginkel en de landbouwenclave “De Hindekamp,” omringd door heidevelden, bossen, plassen en zandverstuivingen. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor natuuractiviteiten, zoals wandeltochten, fietsroutes en excursies. Het is de perfecte startplek voor jouw avontuur in de prachtige natuur van de Veluwe.

Wildkansel Natuurcentrum Ede kamperen camping

Wat is er te doen?

Ontdek wildobservaties Natuurcentrum Veluwe

Wildkansel

Ben je benieuwd naar het wild dat in de Veluwe leeft? Vanaf april tot eind september organiseert het natuurcentrum dagelijks bronsttochten en wildobservaties waarbij je oog in oog kunt komen te staan met wilde zwijnen, edelherten, reeën en zelfs roofvogels.

Ontdek wildobservaties Natuurcentrum Veluwe

Wandel- en Fietsroutes

Rondom Natuurcentrum Veluwe zijn er talloze routes voor wandelaars en fietsers. Deze leiden je door de heide, bossen en langs historische plekken zoals de Airborne monumenten.

Ontdek wildobservaties Natuurcentrum Veluwe

Natuuractiviteiten voor Jong en Oud

Voor de jongste bezoekers is er een speciale speeltuin, een bijentuin en een bloementuin waar ze zich kunnen uitleven. Ook zijn er regelmatig educatieve activiteiten voor kinderen en gezinnen, zodat de jongere generatie op een speelse manier de natuur kan ontdekken.

Ontdek wildobservaties Natuurcentrum Veluwe

Lokaal en Biologisch

Het natuurcentrum biedt een breed scala aan streekproducten. Van honing tot jams en kruidenthee, alles is lokaal geproduceerd. Bezoekers kunnen ook genieten van een drankje op het terras na een lange wandeling.

Speuren naar Wild

De Veluwe is beroemd om haar uitgestrekte natuurgebieden en rijke fauna. Natuurcentrum Veluwe biedt een unieke gelegenheid om het wild van dichtbij te observeren. Vanaf het uitkijkpunt van de wildkansel kun je wilde dieren zoals wilde zwijnen, reeën, vossen en roofvogels spotten. Daarnaast kun je je inschrijven voor een georganiseerde excursie waarbij je onder begeleiding van een gids de natuur in trekt.

https://natuurcentrumveluwe.nl/

Bezoek Natuurcentrum Veluwe

Natuurcentrum Veluwe is het hele jaar door geopend en biedt een scala aan activiteiten die perfect aansluiten bij de natuurrijke omgeving van Camping De Oldenhove. Of je nu een liefhebber bent van wandelingen, fotografie of gewoon wilt genieten van de stilte van de Veluwe, Natuurcentrum Veluwe is een ideale bestemming voor een dagje uit tijdens je verblijf.

Praktische informatie:

  • Adres: Bij de Ginkelse Heide, vlakbij Ede
  • Openingstijden: Het hele jaar door geopend
  • Voor meer informatie en activiteiten: Bezoek de website www.natuurcentrumveluwe.nl

Kom langs bij Camping De Oldenhove en ontdek wat de natuur van de Veluwe te bieden heeft!

Ontdek wildobservaties Natuurcentrum Veluwe
Over Camping De Oldenhove

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim en speels opgezet. Er zijn 70 plaatsen voorzien van 6 amp stroom en water. Verdeeld onder 3 totaal verschillende soorten van veldjes. Wilt u juist veel privacy, een veld met knusse begroeiing of juist een gezellig veld, aan u de keuze. 

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver. Wij heten u van harte welkom!

De Oldenhove SVR camping Gelderland Lunteren Ede Otterlo wekerom Midden Nederland-min
Welkom op de website van SVR Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren!

Zoekt u een camping op de Veluwe, waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur? Dan zit u bij ons goed. Ons kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten 

Contact opnemen

Meer weten of heeft u misschien vragen voor Camping De Oldenhove? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:

google 9,0
4.5/5
Zoover 8,9
4.5/5
ACSI 9,0
4.5/5