Kinder Camping Midden van Nederland

Welkom op de van MCC, SVR Camping De Oldenhove in Ede - Lunteren in Gelderland
Een Paradijs voor Kinderen in het Hart van Nederland

Op zoek naar de perfecte vakantiebestemming waar zowel ouders als kinderen zich kunnen vermaken? Zoek niet verder! Camping De Oldenhove, gelegen in het prachtige midden van Nederland, biedt een ideale omgeving voor families die op zoek zijn naar avontuur, plezier en ontspanning. Met een scala aan voorzieningen en activiteiten speciaal ontworpen voor kinderen, belooft deze camping een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

 

De Ultieme Kinder Camping

Bij Camping De Oldenhove staat het welzijn en vermaak van kinderen centraal. Als een ware kindvriendelijke camping bieden wij een uitgebreid assortiment aan activiteiten en voorzieningen om de kleintjes bezig te houden en hun fantasie te stimuleren.

Een hoogtepunt van onze camping is onze uitgebreide speeltuin, compleet met een voetbal- en basketbalveld waar kinderen hun sportieve talenten kunnen laten zien. Maar dat is nog niet alles! Onze trampoline zorgt voor eindeloos plezier en adrenaline, terwijl skelters de jonge ontdekkingsreizigers de kans geven om het terrein te verkennen op hun eigen tempo. Voor degenen die van een beetje competitie houden, bieden we ook een tafeltennistafel waar vriendschappelijke wedstrijden kunnen worden gespeeld.

 

Maar het plezier stopt niet bij de speeltuin. Onze klimtoren met glijbanen en schommels is de perfecte plek voor kinderen om hun innerlijke avonturier te laten ontwaken terwijl ze klimmen, glijden en slingeren door de lucht.

Kinder camping midden nederland

Wat te Doen in de Omgeving

Naast de overvloed aan plezier op de camping, biedt de omgeving van Ede, Lunteren, Otterlo en Wageningen ook tal van spannende activiteiten en populaire bestemmingen voor kinderen.

Ede:

In Ede kunnen gezinnen een bezoek brengen aan het Natuurcentrum Veluwe, waar kinderen kunnen leren over de lokale flora en fauna via interactieve tentoonstellingen en educatieve activiteiten.

Lunteren:

met zijn prachtige bossen en heidevelden, biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten geschikt voor alle leeftijden. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan het Lunterse Bos en de Goudsberg, waar kinderen kunnen genieten van avontuurlijke wandelingen en speelmogelijkheden.

Otterlo

de thuisbasis van het wereldberoemde Kröller-Müller Museum en het aangrenzende Nationaal Park De Hoge Veluwe, is een must-visit bestemming voor kunstliefhebbers en natuurliefhebbers alike. Kinderen zullen genieten van het verkennen van de uitgestrekte landschappen per fiets of te voet, en kunnen zelfs wilde dieren spotten tijdens een spannende safari door het park.

 

Wageningen

met zijn bruisende stadssfeer en prachtige rivierlandschappen, biedt een scala aan activiteiten voor gezinnen, waaronder boottochten over de Rijn, picknicken in de stadsparken en het verkennen van de historische straten en gebouwen.

Er is genoeg te doen in de omgeving.

Kortom, Camping De Oldenhove en de omliggende regio bieden een schat aan avontuur en plezier voor kinderen van alle leeftijden. Of het nu gaat om het verkennen van de natuur, het ontdekken van lokale bezienswaardigheden of gewoon genieten van quality time samen als gezin, deze bestemming heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Welkom op de website van SVR Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren!

Zoekt u een camping op de Veluwe, waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur? Dan zit u bij ons goed. Ons kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten 

Contact opnemen

Meer weten of heeft u misschien vragen voor Camping De Oldenhove? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:

google 8,8
4.4/5
Zoover 8,6
4.3/5
ACSI 9,0
4.5/5