Hartelijk welkom op Camping De Oldenhove
Regels willen wij zo weinig mogelijk opleggen. Maar toch ontkomen wij hier niet aan.

WiFi code: ikwilinternet (kleine letters aan elkaar)

Openingstijden receptie: Voor afrekenen, wisselgeld, fietskaarten of overige vragen is de receptie geopend van 09:30 – 11:00 uur 16:00 – 17:00 uur. U dient op dag van vertrek af te rekenen.

Voor dringende vragen buiten deze tijden kunt u altijd bellen naar 0318-482956 of 06-52652898.

– Eenmaal aangemeld op de camping moeten de gereserveerde dagen betaald worden.

Campingplaats

– Op de camping geldt een rusttijd van 22:00 tot 08:00 uur.

– Het is een autovrije camping. Auto’s mogen niet bij de caravan blijven staan, alleen bij aankomst en vertrek. Tot maximaal 2 uur voor het in en uitpakken.

– Voor bagage en boodschappen kunt u gebruik maken van de bij de receptie staande bolderkarren, na gebruik weer terugplaatsen bij de receptie. De bolderkarren zijn niet bedoeld als speelgoed!

– Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.

– Het is niet toegestaan worteldoek/zeil/plastic of andere matten te gebruiken op het gras. Uitzondering op 1 luchtdoorlatende gaatjes mat.

– Het is niet toegestaan om op Camping De Oldenhove te wonen. De camping is alleen toegestaan voor recreatief gebruik.

– Het gebruik van een bbq is toegestaan open vuur en vuurkorven niet.

– Dag van vertrek plaats om 11:00 uur weer vrij maken voor de volgende gasten.

– Wilt u langer blijven op dag van vertrek, dan kunnen we in overleg kijken of dit mogelijk is. Indien u eerder of later wenst in of uit te checken dan kunt u een dag voor aankomst of vertrek vanaf 16:00 contact opnemen met de receptie of dit mogelijk is. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden.

– Bezoekers en overnachtingen – Bezoekers dienen zich bij aankomst te melden bij de receptie. – Kosten: Kort bezoek t/m 60 min €1,00 bezoek langer dan 60 min €2,00 auto € 1,00. – Overnachtende bezoekers vooraf of bij aankomst doorgeven met naam en adres bij receptie.

Hygiëne

– Hygiëne en milieu staan bij ons hoog in het vaandel wij hopen ook voor u. Dit houdt de camping en het sanitair het aanzien waard.

– Water is een kostbaar goed, ga hier spaarzaam mee om.

– Camping De Oldenhove voorziet niet in toiletpapier. In verband met verstoppingen. Voor verdere uitleg raadpleeg ons.

– Het chemisch toilet dient geledigd te worden in de daarvoor bestemde uitstort ruimte en niet in de toiletten.

Denkt u aan de vijver voor gevaar als u kinderen heeft of visite krijgt. Mocht u bezoek brengen bij de vijver graag hek meteen sluiten. Vanwege rust en privacy van de bewoners appartementen gelieve niet te lopen en met skelters te rijden over het terras en looppad. Bij problemen klachten, vragen en of suggesties horen wij dat graag van u.