De camping

Midden in het hartje van Nederland bevindt zich familiecamping De Oldenhove. Het is een rustige gezellige familiecamping met een parkachtige uitstraling waar u helemaal tot rust komt.

Hier kunt u volop genieten van de Lunterse bossen, Veluwse heiden en de Grebbelinie. Camping de Oldenhove ligt op 1km van het Lunterese buurtbos en 6km van de Edese Ginkelse Heide waar de schapen van de Schaapskooi nog dagelijks de hei op gaan. Vooral in de lammertijd is een bezoek aan de schaapskooi het meer dan waard.Camping de Oldenhove heeft 70 ruim opgezette toeristische staanplaatsen. Deze zijn verdeeld over 4 velden. A veld biedt veel privacy, zon en schaduw, B veld is sfeervol aangelegd, C veld een ruim opgezet en zonnig veld en D veld lage begroeiing met voor een speelplaatsje voor kinderen en achter privacy en uitzicht . Elke kampeerplaats is voorzien van stroom, watertappunt
en gratis WiFi.

Ruim opgezette camping

Het kampeerterrein is goed verzorgd en bestaat uit natuurlijke plekken voorzien van mooi gras en lichte begroeiing van struiken en bomen.

U heeft voldoende keuze uit diverse ruim (100m2) en speels opgezette kampeerplaatsen.

Omgeving en activiteiten

Vanaf de mooie parkachtige camping kunt u met de auto, fiets of te voet de prachtige natuurlijke omgeving verkennen. Dit vanwege de ideale ligging tussen de dorpen Lunteren, Ede, Ederveen en Barneveld. Er zijn diverse fiets, mountainbike en wandelroutes.

De camping is gelegen aan het knooppuntennetwerk met nabij gelegen klompenpaden en geocaching. Er zijn in de omgeving diverse activiteiten te bezichtigen waaronder het Lunterse buurtbos, de grootste zandverstuiving van West-Europa het Wekeroms zand, Edese Ginkelse Heide, Hoge Veluwe, Geldersch Landschap, middelpunt van Nederland, Ijzereretijd boerderij, Utrechtse heuvelrug en de wildkantsel de hinderkamp.

Campers

Campers zijn bij ons van harte welkom. Campers hebben ook de mogelijkheid om op het A, B of C veld te reserveren.

U kunt op onze camping de watertank vullen en de vuilwatertank legen op de speciale camper serviceplaats.

Autovrije camping

Camping de Oldenhove is een autovrije camping. Op onze camping kunt u zonder het terrein te verlaten genieten van de rust, ruimte en natuur.

Faciliteiten

De camping beschikt over 2 moderne sanitair gebouwen, diverse speeltoestellen, sportvelden, visvijver en een binnen/buiten terras voor activiteiten.

Bekijk voor de indeling van het terrein onze plattegrond.

Groepsveld

Voor een vrienden- of familieweekend of vakantie is er een speciaal groepsveld waar men gezellig met z’n allen bij elkaar kan staan. Op veld B 15, 16, 17, 18

Gratis WiFi

Internetten op de camping, dat kan. Ons gehele kampeerterrein is voorzien van draadloos internet.

Waar u ook bent op de camping, u kunt gebruik maken van gratis WiFi. Vraag naar de WiFi-code om hier gebruik van te maken.

Wat moet u nog meer weten

  • Huisdieren zijn welkom(mits aangelijnd)
  • Campers zijn ook welkom
  • Camping de Oldenhove is geen boerderij in bedrijf