De camping

In het hart van Nederland bevindt zich Familiecamping De Oldenhove, een rustige en gezellige familiecamping met een parkachtige uitstraling waar u volledig tot rust komt.

Nabij onze camping kunt u volop genieten van de prachtige Lunterse bossen, de uitgestrekte Veluwse heiden, Utrechtse heuvelrug en de historische Grebbelinie. Gelegen op slechts 1 km van het Lunterse buurtbos en 6 km van de Edese Ginkelse Heide, waar de schapen van de Schaapskooi dagelijks grazen. Een bezoek aan de schaapskooi, vooral tijdens de lammertijd, is meer dan de moeite waard.

Camping De Oldenhove ligt strategisch tussen Barneveld, Arnhem en diverse charmante dorpen zoals Lunteren, Otterlo, Harskamp en Wekerom. Hierdoor is het een ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen en te genieten van de lokale cultuur en natuur.

Wij bieden 70 ruim opgezette toeristische staanplaatsen verdeeld over 4 velden. Het A-veld biedt veel privacy, zon en schaduw, het B-veld is sfeervol aangelegd, het C-veld is ruim opgezet en zonnig, en het D-veld heeft lage begroeiing met een speelplaatsje voor kleine kinderen. Elke kampeerplaats is voorzien van 6 of 10 amp stroom, watertappunt en gratis WiFi.

Middenpunt familiecamping Veluwse Grebbelinie Lunterse

Ruim opgezette camping

Het kampeerterrein van Familiecamping De Oldenhove wordt met toewijding onderhouden en kenmerkt zich door natuurlijke plekken met weelderig gras en lichte begroeiing van struiken en bomen.

Ontdek een overvloed aan keuzemogelijkheden op ons terrein, met kampeerplaatsen die ruim van opzet zijn en speels zijn ingericht. Elk plekje biedt een oase van rust, met oppervlaktes die royaal reiken tot wel 100m2. Of u nu de voorkeur geeft aan een plek in de zon of liever wat schaduw hebt onder de bomen, wij hebben voor ieder wat wils. Laat u omringen door de natuurlijke schoonheid van het terrein en geniet van een ontspannen verblijf op Familiecamping De Oldenhove.

Middenpunt familiecamping Veluwse Grebbelinie Lunterse

Omgeving en activiteiten

Vanaf onze prachtige parkachtige camping heeft u de mogelijkheid om de schitterende natuurlijke omgeving te verkennen, zowel met de auto, fiets als te voet. Dit is mede mogelijk door de ideale ligging tussen de dorpen Lunteren, Ede, Ederveen en Barneveld. Er zijn diverse fiets-, mountainbike– en wandelroutes.

Onze camping is gunstig gelegen aan het knooppuntennetwerk, met nabijgelegen klompenpaden en geocaching mogelijkheden. In de omgeving zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden, waaronder het Lunterse buurtbos, de grootste zandverstuiving van West-Europa, het Wekeroms zand, Edese Ginkelse Heide, Hoge Veluwe, Geldersch Landschap, het middelpunt van Nederland, een Ijzertijd boerderij, de Utrechtse heuvelrug en de wildkantsel de Hinderkamp. Ervaar de diversiteit van de natuur en ontdek de rijke geschiedenis van deze betoverende regio.

Middenpunt familiecamping Veluwse Grebbelinie Lunterse

Campers

Campers zijn van harte welkom op Familiecamping De Oldenhove. U heeft zelfs de keuze om een plek te reserveren op het A, B, C, of D veld.

Voor uw gemak bieden wij op onze camping een speciale camper serviceplaats waar u de watertank kunt vullen en de vuilwatertank kunt legen. Wij streven ernaar uw verblijf zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken, zodat u volop kunt genieten van uw camperavontuur op onze camping.

Middenpunt familiecamping Veluwse Grebbelinie Lunterse

Autovrije camping

Camping de Oldenhove is een autovrije camping, waardoor u binnen het terrein kunt genieten van rust, ruimte en natuur zonder hinder van autoverkeer. Dit zorgt voor een veilige en ontspannen omgeving waar u ongestoord kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van de camping. De autovrije omgeving draagt bij aan een serene sfeer en biedt een unieke ervaring voor een onbezorgd verblijf te midden van de natuur.

Middenpunt familiecamping Veluwse Grebbelinie Lunterse

Groepsveld

Voor een gezellig vrienden- of familieweekend of vakantie hebben wij speciaal een groepsveld ingericht, waar u met uw hele groep bij elkaar kunt staan. Dit veld, gelegen op B, biedt plaats aan groepen en is ideaal voor het creëren van een gezamenlijke en sfeervolle ruimte. U kunt gebruikmaken van de staanplaatsen B15, B16, B17 en B18 om een gezellige en centrale plek voor uw groep te realiseren. Op deze manier wordt uw verblijf op Familiecamping De Oldenhove een nog meer bijzondere ervaring.

Gratis WiFi

Navigeer moeiteloos online tijdens uw verblijf op Familiecamping De Oldenhove! Ons kampeerterrein biedt gratis draadloos internet. Of u nu ontspant bij uw kampeerplaats of de faciliteiten van de camping verkent, geniet overal van toegankelijke WiFi. Voor de WiFi-code, vraag het simpelweg aan ons team. Blijf verbonden en ontdek de natuurlijke pracht van de omgeving terwijl u geniet van een zorgeloos verblijf op onze camping.

Wat moet u nog meer weten

  • Huisdieren zijn welkom(mits aangelijnd)
  • Campers zijn ook welkom
  • Camping de Oldenhove is geen boerderij in bedrijf