Camping Midden Nederland Kamperen

Kamperen in midden in Nederland?

Midden in Nederland

Genieten van een heerlijke vakantie midden in Nederland? Kom dan naar Camping De Oldenhove en ontdek de prachtige natuur van de Veluwe en de historische steden Arnhem en Nijmegen; de talrijke kastelen en buitenplaatsen in de Achterhoek en kronkelige dijkjes en rivieren en Rivierenland.

Geniet van de Veluwe

Camping de Oldenhove is gelegen op de Veluwe. Met zijn rijke mengeling van natuur, flora en fauna, cultuur en overvloed aan goede restaurants is de pittoreske Veluwe een van de mooiste bestemmingen in Nederland. Hier vind je een aantal van de meest opmerkelijke natuurlijke landschappen, waaronder bos, heide en meren, evenals een grote verscheidenheid aan planten- en dierensoorten. In dit gebied kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Misschien spot u wel een wild zwijn of het edelhert. Ook bezoekt u hier het beroemde Kröller-Müller Museum waar de grootste privé-collectie schilderijen van Van Gogh ter wereld is te bezichtigen.

Camping Midden Nederland Kamperen

Camping De Oldenhove midden in Nederland.

Over Camping De Oldenhove

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim en speels opgezet. Er zijn 70 plaatsen voorzien van 6 amp stroom en water. Verdeeld onder 3 totaal verschillende soorten van veldjes. Wilt u juist veel privacy, een veld met knusse begroeiing of juist een gezellig veld, aan u de keuze. 

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver. Wij heten u van harte welkom!

Dagje erop uit?

Er is genoeg te doen in de omgeving.

Ga er ook eens een dagje op uit. De directe omgeving van Gelderland heeft zoveel te bieden: boeiende musea, diverse winkelcentra, speel- en doeparken, watersport, historische bezienswaardigheden en nog veel meer. Nationaal park De Hoge Veluwe, evenals het Kootwijkerzand, de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa.

Hieronder vind je enkele toeristische attracties van Gelderland midden in Nederland.

Camping Midden Nederland Kamperen

Knooppuntenroute | Gelderland

Met de knooppuntroute plant u zelf uw route. Camping de Oldenhove is een mooi startpunt om u fietsroute te starten. De camping is gelegen aan knooppuntroute nr. 37 en nr. 60.

MCC, SVR Camping De Oldenhove in Ede - Lunteren in Gelderland

Het Nationale Park De Hoge Veluwe: geniet van de natuur!

Geniet van de prachtige natuur in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar je misschien wel wilde dieren tegen het lijf loopt! Stap op de bekende Witte Fietsen of bezoek het Kröller-Müller Museum, het Museonder of het Jachtslot Sint Hubertus.

Camping Midden Nederland Kamperen

Speelparadijs SchatEiland Zeumeren

Ga spelen op SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte speelparadijs van Nederland. Kinderen, ouders en grootouders genieten hier van een avontuurlijk dagje uit!

Camping Midden Nederland Kamperen

Veluws Zandsculpturen Festijn

Ieder jaar organiseert de Beeldentuin in Garderen ’t Veluws Zandsculpturenfestijn met altijd een ander thema. Maar wist je dat er ook een compleet en gezellig woonwinkeldorp van maar liefst 1.300 vierkante meter, dat is verdeeld over twee verdiepingen, verscholen ligt? Je kunt er terecht voor de allermooiste tuin- en woondecoraties, beelden, woonaccessoires, meubelen en nog veel meer.

Welkom op de website van SVR Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren!

Zoekt u een camping op de Veluwe, waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur? Dan zit u bij ons goed. Ons kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten 

Contact opnemen

Meer weten of heeft u misschien vragen voor Camping De Oldenhove? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:

google 8,8
4.4/5
Zoover 8,6
4.3/5
ACSI 9,0
4.5/5