Camping op de Veluwe.

Kamperen op de Veluwe?

De Veluwe is een uitgestrekt gebied met gevarieerde landschappen. In dit enorme beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. De Nederlandse big five, zoals edelherten of wilde zwijnen, krijgen hier alle ruimte.

De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af tijdens uw tocht door het Park komt u door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzand landschappen. Zoveel vierkante kilometers wilde natuur doet iets met je.

Bijzonder zijn de zandverstuivingen, zoals het Kootwijkerzand en het prachtige heidegebied de Posbank. In Nationaal Park de Hoge Veluwe kunt u edelherten, wilde zwijnen en moeflons tegenkomen. Het hele jaar door kunt u deelnemen aan boeiende activiteiten op de Veluwe. Ook voor de kleintjes zijn er speelse en leerzame uitjes.

Voor ieder wat wils

Kamperen op de Veluwe zijn bij uitstek geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Luisteren naar de vogels en lange wandelingen en fietstochten door de eindeloze bossen. Misschien ziet u ’s avonds wel een ree of vos. Naast dat de camping geschikt is voor rustzoekers zijn er voor gezinnen ook genoeg bezienswaardigheden en is de camping ook zeer kindvriendelijk zo beschikken we over verschillende speeltoestellen, skelters, trampoline, voetbalveld en nog veel meer waar de kleintjes lekker kunnen spelen. 

Camping De Oldenhove op de Veluwe.

Over Camping De Oldenhove

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim en speels opgezet. Er zijn 70 plaatsen voorzien van 6 amp stroom en water. Verdeeld onder 3 totaal verschillende soorten van veldjes. Wilt u juist veel privacy, een veld met knusse begroeiing of juist een gezellig veld, aan u de keuze. 

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver. Wij heten u van harte welkom!

Dagje erop uit op de Veluwe?

Er is genoeg te doen in de omgeving.

Ga er ook eens een dagje op uit. De Veluwe heeft zoveel te bieden.

Hieronder vind je enkele toeristische plekken van de Veluwe.

Eropuit met de kinderen

Aan het oriënteren voor een weekendje weg met het gezin? Daar leent de Veluwe zich perfect voor. De Veluwe staat bekend om Het Nationale Park De Hoge Veluwe en de vele dagattracties zoals Apenheul en Burgers' Zoo. Maar er is nog zoveel meer moois te zien en te beleven! Klimmen en klauteren, zwemmen, windsurfen, fietsen en naar de leukste musea en (kinder) voorstellingen.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe: geniet van de natuur!

Geniet van de prachtige natuur in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar je misschien wel wilde dieren tegen het lijf loopt! Stap op de bekende Witte Fietsen of bezoek het Kröller-Müller Museum, het Museonder of het Jachtslot Sint Hubertus.

Klimbos Veluwe

Het Klimbos heeft maar liefst 10 verschillende routes en circa 120 verschillende overgangen kriskras gelegen door het mooie bos. Elke route heeft een eigen moeilijkheidsgraad, dus geschikt voor zowel jong als oud. Ook is dit actieve uitje heel geschikt voor een familiedag, vrijgezellenfeest of kinderfeestjes. Een bezoek aan het Klimbos duurt ongeveer 3 uur. Durf jij de uitdaging aan?

Veluws Zandsculpturen Festijn

Ieder jaar organiseert de Beeldentuin in Garderen ’t Veluws Zandsculpturenfestijn met altijd een ander thema. Maar wist je dat er ook een compleet en gezellig woonwinkeldorp van maar liefst 1.300 vierkante meter, dat is verdeeld over twee verdiepingen, verscholen ligt? Je kunt er terecht voor de allermooiste tuin- en woondecoraties, beelden, woonaccessoires, meubelen en nog veel meer.

Welkom op de website van SVR Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren!

Zoekt u een camping op de Veluwe, waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur? Dan zit u bij ons goed. Ons kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten 

Contact opnemen

Meer weten of heeft u misschien vragen voor Camping De Oldenhove? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:

google 8,8
4.4/5
Zoover 8,6
4.3/5
ACSI 9,0
4.5/5