Ede Camping De Oldenhove

Kamperen op een camping in Ede?

Gemeente Ede

Actief genieten van de bekendste natuurgebieden van Nederland? Bezoek Gemeente Ede! Op de Veluwe kun je eindeloos fietsen, wandelen over heide, zandverstuivingen, grasvlakten en door het bos. Breng ook een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, herbeleef de militaire geschiedenis en proef de streekproducten in het hart van de FoodValley. 

De gezelligheid van Gemeente Ede trekt jaarlijks veel toeristen die hier heerlijk kunnen kamperen. Waar bezoekers genieten van de prachtige bosrijke natuur.

Dichtbij de bossen en de heide vind je het gastvrije centrum van Ede. Het centrum is aantrekkelijk voor elke bezoeker door de afwisseling tussen lokale winkeltjes en landelijke ketens

Ede Camping De Oldenhove

Camping De Oldenhove in Ede.

Over Camping De Oldenhove

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim en speels opgezet. Er zijn 70 plaatsen voorzien van 6 amp stroom en water. Verdeeld onder 3 totaal verschillende soorten van veldjes. Wilt u juist veel privacy, een veld met knusse begroeiing of juist een gezellig veld, aan u de keuze. 

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver. Wij heten u van harte welkom!

Dagje erop uit?

Er is genoeg te doen in de omgeving.

Ga er ook eens een dagje op uit. De directe omgeving van Ede heeft zoveel te bieden: boeiende musea, diverse winkelcentra, speel- en doeparken, watersport, historische bezienswaardigheden en nog veel meer.

Hieronder vind je enkele toeristische attracties van Gemeente Ede in Nederland.

Ede Camping De Oldenhove

Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum bezit een wereldberoemde collectie voornamelijk 19de en 20ste eeuwse beeldende kunst.

MCC, SVR Camping De Oldenhove in Ede - Lunteren in Gelderland

Het Nationale Park De Hoge Veluwe: geniet van de natuur!

Geniet van de prachtige natuur in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar je misschien wel wilde dieren tegen het lijf loopt! Stap op de bekende Witte Fietsen of bezoek het Kröller-Müller Museum, het Museonder of het Jachtslot Sint Hubertus.

Ede Camping De Oldenhove

Heideweek

De Heideweek is een feestweek die jaarlijks wordt gehouden in de gemeente Ede in de laatste volledige week van augustus. De Heideweek één van de grootste evenementen van Gelderland.

Ede Camping De Oldenhove

Wildkansel

In het Veluwse natuurschoon zijn deze hoge uitkijkposten opgesteld. Deze zijn opengesteld voor het publiek en een aanrader als je wild gaat ontdekken.

Welkom op de website van SVR Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren!

Zoekt u een camping op de Veluwe, waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur? Dan zit u bij ons goed. Ons kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten 

Contact opnemen

Meer weten of heeft u misschien vragen voor Camping De Oldenhove? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:

google 8,8
4.4/5
Zoover 8,6
4.3/5
ACSI 9,0
4.5/5