Lunteren Camping Kamperen

Kamperen op een camping in Lunteren?

Waarom kamperen in Lunteren?

Lunteren is het geografische middelpunt van Nederland. Aan de noord- en westzijde van Lunteren ligt het agrarische gebied De Gelderse Vallei. De centrale ligging, de prachtige natuur, tal van musea en leuke trekpleisters voor kinderen in de regio zijn de redenen waarom Lunteren veel toerisme trekt gedurende het seizoen. 

In het uitgestrekte buitengebied van Lunteren liggen de buurtschappen en overige woonplaatsen Meulunteren, De Valk, OverwoudNederwoud en Walderveen. Het is een dorp en gebied om actief te ontdekken met verschillende landschappen en een uniek verhaal!

Lunteren Camping Kamperen
Oud Lunterse Dag

Oud-Lunterse Dag is sinds 1977 een jaarlijks terugkerend dorpsfeest in Lunteren. In augustus wordt in de hele gemeente Ede de Heideweek gevierd. Het hoogtepunt, op de laatste zaterdag van de Heideweek, vormt de Oud Lunterse Dag. 

Waar vele duizenden bezoekers naar het dorp. Een dag vol spektakel en optochten van historische, agrarische voertuigen, ringsteken en natuurlijk elkaar gezellig ontmoeten in traditionele boerenkledij. Oud lunterse dag kan elk jaar op veel belangstelling rekenen en is zeker iets om eens mee te maken.  

De activiteiten verschillen van jaar tot jaar, maar terugkerende elementen zijn het volkstoneel en het ‘Groot Arfhuus’ op vrijdagavond en op zaterdag de wedstrijd Beste Muldersmeid en Beste Muldersknecht (fietswedstrijd), een braderie (groote braoderie), een optocht (de Reutemeteut) en een ringrijwedstrijd. 

Lunteren Camping Kamperen

Camping De Oldenhove in Lunteren

Over Camping De Oldenhove

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim en speels opgezet. Er zijn 70 plaatsen voorzien van 6 amp stroom en water. Verdeeld onder 3 totaal verschillende soorten van veldjes. Wilt u juist veel privacy, een veld met knusse begroeiing of juist een gezellig veld, aan u de keuze. 

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver. Wij heten u van harte welkom!

Dagje erop uit?

Er is genoeg te doen in de omgeving.

In Lunteren in genoeg te beleven. Hieronder geven wij een paar suggesties die het bekijken waard zijn.

Lunteren Camping Kamperen

Middelpunt van Nederland | Lunteren

Het middelpunt van Nederland is op de Lindenboomsberg, nabij de Goudsberg te Lunteren gelegen. U kunt dit middenpunt mooi bezoeken tijdens uw wandeling of fietsroute.

Lunteren Camping Kamperen

De Koepel | Lunteren

De Koepel is de uitzichttoren die staat in het Lunterse Buurtbos. Vanaf De Koepel kunt u genieten van een magnifiek uitzicht op de wijde omgeving. Een bezoekje aan De Koepel is een mooi rustpunt tijdens uw wandeling of fietsroute.

Lunteren Camping Kamperen

Lunterse Boer | Lunteren

Bij de Lunterse Boer voelt u zich thuis. U treft hier passie voor gastvrijheid en goede smaak aan. Geniet van culinaire verrassingen, goed gezelschap en een inspirerende omgeving.

Lunteren Camping Kamperen

Het Bosbad | Lunteren

Al bijna 80 jaar is er in Lunteren een prachtig Bosbad. Een geweldig mooi bad voor het hele gezin. Een bad dat niet meer weg te denken is uit de Lunterse bossen.

Welkom op de website van SVR Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren!

Zoekt u een camping op de Veluwe, waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur? Dan zit u bij ons goed. Ons kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten 

Contact opnemen

Meer weten of heeft u misschien vragen voor Camping De Oldenhove? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:

google 8,8
4.4/5
Zoover 8,6
4.3/5
ACSI 9,0
4.5/5