Familiecamping Gelderland.

In regio Lunteren en Ede op de Veluwe.

Geschreven door Ferdi van den Berg

Camping Oldenhove is een echte familiecamping gelegen in Gelderland op de Veluwe tussen Lunteren en Ede. Elke gast die voor het eerst op deze gezinscamping komt waant zich in een ander land. De temperatuur lijkt altijd een paar graden hoger te liggen dan in de rest van het land en zodra je de camping betreedt wordt je gevangen in een natuurlijke rust.

 

Als vader van twee jongens van 2 en 5 jaar wil ik deze familiecamping van harte aanbevelen aan jonge gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Mijn kinderen beleven elke dag weer de mooiste avonturen. Of het nu met kleine, jong geboren katjes is, op de trampoline, rondjes rijden over de camping met de skelter of dichtbij de koeien. De Oldenhove prikkelt de creativiteit van mijn jongens en daardoor zijn ze de hele dag in de weer.

avonturen familiecamping jonge gezinnen kinderen


Inmiddels hebben wij heel wat weken doorgebracht op De Oldenhove en ik moet benadrukken dat ik eigenlijk alleen maar nette en sociale mensen ben tegen gekomen. Ik heb dat wel eens anders meegemaakt op andere campings, maar tot op heden alleen maar goede ervaringen. Zo zie ik kinderen elkaar ook vaak helpen en word er snel en makkelijk contact gelegd om samen te spelen

avonturen familiecamping jonge gezinnen kinderen

De eigenaren Ab en Hennie zijn te bescheiden om dit van zichzelf te zeggen, maar ze hebben het dik voor elkaar op De Oldenhove. De twee verschillende speeltuinen worden goed onderhouden en zijn altijd veilig voor de kinderen om op te spelen. De kinderen worden met regelmaat meegenomen door Hennie voor een gezellig spelletje of het eten van een ijsje.

Wij blijven hier in elk graag komen en ik denk niet dat de jongens hier snel zijn uitgekeken. Het is een hele nette boerencamping en dat mag gezegd worden. Daarom heb ik Ab en Hennie gevraagd dit bericht op hun website te plaatsen. Omdat ik elk gezin dat op zoek is naar een familiecamping in Gelderland De Oldenhove zou moeten overwegen!

 

Welkom op de website van SVR Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren!

Zoekt u een camping op de Veluwe, waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur? Dan zit u bij ons goed. Ons kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten 

Contact opnemen

Meer weten of heeft u misschien vragen voor Camping De Oldenhove? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:

google 8,8
4.4/5
Zoover 8,6
4.3/5
ACSI 9,0
4.5/5