Gelderland Kamperen Heidevelden

Camping in Gelderland

Kamperen in Gelderland?

Kom kamperen in de groenste provincie van Nederland. Geniet van de rust, ontdek de Karaktervolle heidevelden,  Wandel door de bossen of fiets door de gezellige dorpjes waar u heerlijk kunt genieten van een café of ga zitten bij een terras.

U ontdekt continu weer nieuwe mooie plekjes waardoor het kamperen in Gelderland altijd een feest is! 

Tegelijkertijd is er op en rondom het campingterrein genoeg te verkennen en te beleven. Deze gebalanceerde mix staat garant voor een vakantie waarin u helemaal kunt ontspannen, maar ook volop leuke activiteiten kunt ondernemen. 

Gelderland Kamperen Heidevelden

Bezienswaardigheden Gelderland

De provincie kenmerkt zich met ontzettend veel natuurschoon, historische panden, kastelen, gezellige steden en knusse dorpen. Gelderland is zeer veelzijdig. Gelderland staat bekend om de Veluwe. Deze regio is synoniem voor bossen, glooiende heidevelden, zandverstuivingen en veel meer. Misschien kom je wel een edelhert, ree of wild zwijn tegen. Het bestaat uit diverse natuurgebieden. Zoals het Hoge Veluwe Nationaal Park en Veluwezoom Nationaal Park. Maar ook veel kleinere gebieden. En bijvoorbeeld ook het Kröller Müller Museum. En Paleis Het Loo. 

Gelderland Kamperen Heidevelden

Camping De Oldenhove midden in Gelderland.

Over Camping De Oldenhove

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim en speels opgezet. Er zijn 70 plaatsen voorzien van 6 amp stroom en water. Verdeeld onder 3 totaal verschillende soorten van veldjes. Wilt u juist veel privacy, een veld met knusse begroeiing of juist een gezellig veld, aan u de keuze. 

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver. Wij heten u van harte welkom!

Dagje erop uit in Gelderland?

Er is genoeg te doen in de omgeving.

Ga er ook eens een dagje op uit. De directe omgeving van Gelderland heeft zoveel te bieden: boeiende musea, diverse winkelcentra, speel- en doeparken, watersport, historische bezienswaardigheden en nog veel meer. Nationaal park De Hoge Veluwe, evenals het Kootwijkerzand, de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa.

Hieronder vind je enkele toeristische attracties van Gelderland midden in Nederland.

Gelderland Kamperen Heidevelden

Knooppuntenroute | Gelderland

Met de knooppuntroute plant u zelf uw route. Camping de Oldenhove is een mooi startpunt om u fietsroute te starten. De camping is gelegen aan knooppuntroute nr. 37 en nr. 60.

MCC, SVR Camping De Oldenhove in Ede - Lunteren in Gelderland

Het Nationale Park De Hoge Veluwe: geniet van de natuur!

Geniet van de prachtige natuur in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar je misschien wel wilde dieren tegen het lijf loopt! Stap op de bekende Witte Fietsen of bezoek het Kröller-Müller Museum, het Museonder of het Jachtslot Sint Hubertus.

Gelderland Kamperen Heidevelden

Klompenpad | Gelderland

Klompen aan, rugzak op en gaan! Klompenpaden zijn wandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Ook in de omgeving van Camping de Oldenhove zijn mooie klompenpaden te vinden.

Gelderland Kamperen Heidevelden

Openluchtmuseum | Arnhem

Het openluchtmuseum in Arnhem geeft hier algemene, historische en praktische informatie over het museum of de activiteiten.

Welkom op de website van SVR Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren!

Zoekt u een camping op de Veluwe, waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur? Dan zit u bij ons goed. Ons kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten 

Contact opnemen

Meer weten of heeft u misschien vragen voor Camping De Oldenhove? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:

google 8,8
4.4/5
Zoover 8,6
4.3/5
ACSI 9,0
4.5/5