Svr Stichting Vrije Recreatie camping

SVR camping op de Veluwe.

SVR campings steeds populairder

Steeds meer recreanten zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving, en de rust van het platteland.

SVR camping De Oldenhove is al 50 jaar aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Een svr camping betekent kamperen bij de boer, vrij recreëren tussen weiland en de bossen. Daarnaast voldoen we aan de kwaliteitseisen die deze vereniging stelt. zo zijn alle plekken voorzien van elektriciteit, water en is de gehele camping autovrij.

Svr Stichting Vrije Recreatie camping

Lid worden van Stichting Vrije Recreatie?

SVR campings zijn voor jong en oud.

Rust, ruimte en natuur: dát ervaart u op een kleinschalige camping op het platteland. Geniet van de boerengastvrijheid op één van de 2000 aangesloten campings in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Tsjechië én andere landen in Europa en daarbuiten. 

 

Kamperen op een boerderij is een feest voor kinderen! Veel van deze campings zijn gericht op kinderen: ze worden betrokken bij de dieren en activiteiten en leren zo over de natuur en het boerenleven. SVR zorgt dat kamperen bij de boer leuk én betaalbaar is. Wilt u lid worden? Dat is geen enkel probleem. Bij onze receptie kunt u lid worden en direct genieten van alle voordelen die het SVR lidmaatschap biedt.

SVR Camping De Oldenhove, op de veluwe.

Over Camping De Oldenhove

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim en speels opgezet. Er zijn 70 plaatsen voorzien van 6 amp stroom en water. Verdeeld onder 3 totaal verschillende soorten van veldjes. Wilt u juist veel privacy, een veld met knusse begroeiing of juist een gezellig veld, aan u de keuze. 

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver. Wij heten u van harte welkom!

Wat te doen in de omgeving?

Hieronder vind u enkele activiteiten die te doen zijn in de nabije omgeving van Camping De Oldenhove. 

Svr Stichting Vrije Recreatie camping

’t Fielecepeepad | Lunteren

Vanaf de eerste dinsdag in juni tot augustus kunt u opstappen voor een tocht over het ’t Fielecepeepad. Iedere dinsdag is er veel te zien en te proeven, vrijwilligers stellen hun ruimte open om een kijkje te nemen. De start van ’t Fielecepeepad is bij Landwinkel Doesburgererf (Fam. Mastenbroek), Lunterseweg 82 Ede (parkeerruimte aanwezig).

MCC, SVR Camping De Oldenhove in Ede - Lunteren in Gelderland

Het Nationale Park De Hoge Veluwe: geniet van de natuur!

Geniet van de prachtige natuur in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar je misschien wel wilde dieren tegen het lijf loopt! Stap op de bekende Witte Fietsen of bezoek het Kröller-Müller Museum, het Museonder of het Jachtslot Sint Hubertus.

Svr Stichting Vrije Recreatie camping

Ijzertijd Boerderij | Lunteren

Het Wekeromse Zand bij Ede werd al in de ijzertijd bewoond. In dit gebied ligt het grootste Celtic fieldscomplex van ons land. Celtic fields zijn prehistorische akkers die bestaan uit veldjes van ongeveer 40 x 40 meter, omgeven door wallen. Vanuit de lucht bekeken zien Celtic fields eruit als een honingraat.

Svr Stichting Vrije Recreatie camping

Het Wekeromse Zand | Wekerom

De Veluwe begint hier.. het Wekeromse Zand waar het landschap duizenden jaren geleden is gevormd door stuwend landijs uit noordelijker streken. Reeën, dassen, moeflons en een enkel wild zwijn maken generatie op generatie gebruik van deze omgeving. Met een beetje geluk kun je ze tegenkomen.

Welkom op de website van SVR Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren!

Zoekt u een camping op de Veluwe, waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur? Dan zit u bij ons goed. Ons kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten 

Contact opnemen

Meer weten of heeft u misschien vragen voor Camping De Oldenhove? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:

google 8,8
4.4/5
Zoover 8,6
4.3/5
ACSI 9,0
4.5/5