Kamperen op de Veluwe

De Veluwe is een uitgestrekt gebied met gevarieerde landschappen. In dit enorme beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. De Nederlandse big five, zoals edelherten of wilde zwijnen, krijgen hier alle ruimte.

De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af tijdens uw tocht door het Park komt u door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzand landschappen. Zoveel vierkante kilometers wilde natuur doet iets met je.

Bijzonder zijn de zandverstuivingen, zoals het Kootwijkerzand en het prachtige heidegebied de Posbank. In Nationaal Park de Hoge Veluwe kunt u edelherten, wilde zwijnen en moeflons tegenkomen. Het hele jaar door kunt u deelnemen aan boeiende activiteiten op de Veluwe. Ook voor de kleintjes zijn er speelse en leerzame uitjes.

Voor ieder wat wils

Kamperen op de Veluwe zijn bij uitstek geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Luisteren naar de vogels en lange wandelingen en fietstochten door de eindeloze bossen. Misschien ziet u ’s avonds wel een ree of vos. Naast dat de camping geschikt is voor rustzoekers zijn er voor gezinnen ook genoeg bezienswaardigheden en is de camping ook zeer kindvriendelijk zo beschikken we over verschillende speeltoestellen, skelters, trampoline, voetbalveld en nog veel meer waar de kleintjes lekker kunnen spelen. 

Kamperen in Ede en Lunteren?

De Oldenhove is de camping op de Veluwe waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur. Met voldoende activiteiten in de omgeving zit er altijd een leuk uitstapje voor u bij.

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver.

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim opgezet in de omgeving.

Wij heten u van harte welkom!

Wij heten u van harte welkom!

Als u graag wilt genieten van rust en ruimte en tegelijkertijd dan is De Oldenhove de ideale camping voor u. Geniet van de Veluwe en de omgeving met genoeg bezienswaardigheden, fietsroutes en wandelroutes. U kunt bij ons online reserveren of contact met ons opnemen via contact@deoldenhove.nl / 0318-48 29 56.