het alpaca bos | Ederveen

Heerlijk wandelen met jouw Alpaca in de bossen en de heide in Gelderland. De Alpaca’s zijn lief en sociaal en houden van gezelschap. Het AlpacaBos ligt op de Veluwe. Je kunt onze Alpaca’s knuffelen en ze worden graag door je uitgelaten in het bos.

Het Alpaca Bos

Buurtbosch| Lunteren

Het Luntersche Buurtbosch was in 1912 de prachtige, groene erfenis van notaris Van den Ham aan De Stichting Het Luntersche Buurtbosch voor het dorp Lunteren met de opdracht “ de toekomst van het Luntersche Buurtbosch te verzekeren ten voordele en ten nutte van het dorp Lunteren”.  

Buurtbosch

Wildkansel | Ede

In het Veluwse natuurschoon zijn deze hoge uitkijkposten opgesteld. Deze zijn opengesteld voor het publiek en een aanrader als je wild gaat ontdekken.

Wildkansel

Natuurpark De Hoge Veluwe | Otterlo

De Hoge Veluwe: daar komen natuur en kunst samen, 365 dagen per jaar! Geniet van rust, ontdek het Park door één van de wandelroutes te volgen.

www.hogeveluwe.nl

Edese Wandelvierdaagse | Ede

Lekker wandelen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Doe dan mee met de Edese 4-daagse. De Edese wandelvierdaagse is een vierdaags wandelevenement door de schitterende natuur van Ede. Dat is 4-dagen wandelplezier voor de natuurliefhebber die van de schoonheid en rust van de Veluwe wil genieten. De Edese wandelvierdaagse vindt plaats tijdens de heide week in augustus.

wandel.nl

Klompenpad | Gelderland

Klompen aan, rugzak op en gaan! Klompenpaden zijn wandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Ook in de omgeving van Camping de Oldenhove zijn mooie klompenpaden te vinden.

klompenpaden.nl