Buurtbosch| Lunteren

Het Luntersche Buurtbosch was in 1912 de prachtige, groene erfenis van notaris Van den Ham aan De Stichting Het Luntersche Buurtbosch voor het dorp Lunteren met de opdracht “ de toekomst van het Luntersche Buurtbosch te verzekeren ten voordele en ten nutte van het dorp Lunteren”.  

Buurtbosch

Wildkansel | Ede

In het Veluwse natuurschoon zijn deze hoge uitkijkposten opgesteld. Deze zijn opengesteld voor het publiek en een aanrader als je wild gaat ontdekken.

Wildkansel

Natuurpark De Hoge Veluwe | Otterlo

De Hoge Veluwe: daar komen natuur en kunst samen, 365 dagen per jaar! Geniet van rust, ontdek het Park door één van de wandelroutes te volgen.

www.hogeveluwe.nl

Edese Wandelvierdaagse | Ede

Lekker wandelen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Doe dan mee met de Edese 4-daagse. De Edese wandelvierdaagse is een vierdaags wandelevenement door de schitterende natuur van Ede. Dat is 4-dagen wandelplezier voor de natuurliefhebber die van de schoonheid en rust van de Veluwe wil genieten. De Edese wandelvierdaagse vindt plaats tijdens de heide week in augustus.

wandel.nl

Klompenpad | Gelderland

Klompen aan, rugzak op en gaan! Klompenpaden zijn wandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Ook in de omgeving van Camping de Oldenhove zijn mooie klompenpaden te vinden.

klompenpaden.nl