het alpaca bos | Ederveen

Heerlijk wandelen met jouw Alpaca in de bossen en de heide in Gelderland. De Alpaca’s zijn lief en sociaal en houden van gezelschap. Het AlpacaBos ligt op de Veluwe. Je kunt onze Alpaca’s knuffelen en ze worden graag door je uitgelaten in het bos.

Het Alpaca Bos

Sauna | Lunteren | Veenendaal

Uitgebreide wellness op de Veluwe met ligging aan de bossen. Uitstekende keuken. Professioneel beautycenter. Uitgebreide menukaart. Lekker warm buitenzwembad. Lastminute. Ook badkledingdagen. Voorzieningen: Buitenzwembad, Diverse sauna's.

Sauna Lunteren

Ijzertijd Boerderij | Lunteren

Het Wekeromse Zand bij Ede werd al in de ijzertijd bewoond. In dit gebied ligt het grootste Celtic fieldscomplex van ons land. Celtic fields zijn prehistorische akkers die bestaan uit veldjes van ongeveer 40 x 40 meter, omgeven door wallen. Vanuit de lucht bekeken zien Celtic fields eruit als een honingraat.

Ijzertijd boederij

Zandsculpturen | Garderen

Dagje naar zandsculpturen kijken in Garderen met de kinderen. Echt indrukwekkend wat ze met zand kunnen doen!

Zandsculpturen

Natuurpark De Hoge Veluwe | Otterlo

aHet Nationale Park De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten actief beheerde natuurgebied in particulier bezit in Nederland. Het bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Er is een grote diversiteit aan planten- en diersoorten en het Park herbergt uiterst zeldzame Rode Lijst-soorten. Het Park vormt een unieke en combinatie van natuur, kunst en architectuur.

hogeveluwe.nl

Het Wekeromse Zand | Wekerom

De Veluwe begint hier.. het Wekeromse Zand waar het landschap duizenden jaren geleden is gevormd door stuwend landijs uit noordelijker streken. Reeën, dassen, moeflons en een enkel wild zwijn maken generatie op generatie gebruik van deze omgeving. Met een beetje geluk kun je ze tegenkomen.

glk.nl

Middelpunt van Nederland | Lunteren

Het middelpunt van Nederland is op de Lindenboomsberg, nabij de Goudsberg te Lunteren gelegen. U kunt dit middenpunt mooi bezoeken tijdens uw wandeling of fietsroute.

middelpuntvannederland.nl

De Koepel | Lunteren

De Koepel is de uitzichttoren die staat in het Lunterse Buurtbos. Vanaf De Koepel kunt u genieten van een magnifiek uitzicht op de wijde omgeving. Een bezoekje aan De Koepel is een mooi rustpunt tijdens uw wandeling of fietsroute.

buurtbosch.nl