Senioren SVR MCC Rust

Rustige, gezellige senioren / 50 plus camping op de Veluwe

Senioren camping

Seniorencamping De Oldenhove is de perfecte plek om tot rust te komen. Ervaar het totaalplaatje van het campinggevoel in een groene omgeving. Dit doet u op onze SVR / MCC camping gelegen midden Nederland in Gelderland op de Veluwe. U bent er dus van verzekerd dat u rust, ruimte en privacy vindt waar u naar op zoek bent.

Wanneer u wat ouder bent, kunnen wij ons voorstellen dat u op zoek bent naar een vakantie met rust en privacy. Onze camping heeft veel te bieden, ook zijn genoeg mogelijkheden aanwezig voor een actieve vakantie:

Toegankelijk voor iedereen

Een onbezorgde vakantie bieden wij graag voor iedereen! Camping De Oldenhove wilt dat al hun gasten een fijne vakantie beleven.

Dus ook wanneer u of een van uw kennissen of familieleden een lichamelijke beperking heeft, vier je zorgeloos je vakantie of weekendje weg bij De Oldenhove.

Met rolstoel toegankelijke zeer ruime sanitair voorzieningen met vaste douche stoel-beugels, wc met opklapbare muurbeugels, wastafel voorzien met één-hand-kraan.

Bij aankomst krijgt u een sleutel aangeboden zodat alleen mindervaliden van de
toiletruimte gebruik kunnen maken.

Senioren SVR MCC Rust

senioren camping Veluwe

Gaat u op vakantie voor rust en natuur? Dan zit u op Camping De Oldenhove helemaal op uw plaats. De Veluwe is een uitgestrekt gebied met gevarieerde landschappen. In dit enorme beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. De Nederlandse big five, zoals edelherten of wilde zwijnen, krijgen hier alle ruimte.

Met zijn rijke mengeling van natuur, flora en fauna, cultuur en overvloed aan goede restaurants is de pittoreske Veluwe een van de mooiste bestemmingen in Nederland. Hier vind je een aantal van de meest opmerkelijke natuurlijke landschappen, waaronder bos, heide en meren, evenals een grote verscheidenheid aan planten- en dierensoorten.

In dit gebied kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Misschien spot u wel een wild zwijn of het edelhert. Ook bezoekt u hier het beroemde Kröller-Müller Museum waar de grootste privé-collectie schilderijen van Van Gogh ter wereld is te bezichtigen.

Wandelen en fietsen op de Veluwe

Houdt u van mooie wandelingen en lange fietstochten? Vanaf onze camping kunt u natuurgebied De Veluwe ontdekken. Er zijn eindeloos veel wandel- en fietstochten te maken. Voor de wandelaars kunt u bij de receptie altijd vragen naar tips. U ontdekt zo de mooiste plekken op de Veluwe. De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is schitterend. Hier vindt u gemengde bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzand landschappen. Tijdens uw verblijf op onze camping op de Veluwe raakt u dan ook niet uitgekeken.

Door de vele fietstochten en wandelroutes vindt u iedere dag opnieuw een mooie activiteit. Ook kan je tijdens het wandelen of fietsen op de Veluwe verschillende dieren spotten.

Een ree, edelhert of zwijn komt u vaak tegen! Onze camping ligt aan de rand van de Veluwe. Op onze camping bent u erg dichtbij Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Senioren SVR MCC Rust

Camping De Oldenhove midden in Nederland.

Over Camping De Oldenhove

De camping biedt voldoende ruimte om uw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim en speels opgezet. Er zijn 70 plaatsen voorzien van 6 amp stroom en water. Verdeeld onder 3 totaal verschillende soorten van veldjes. Wilt u juist veel privacy, een veld met knusse begroeiing of juist een gezellig veld, aan u de keuze. 

Ook de camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver. Wij heten u van harte welkom!

Dagje erop uit?

Er is genoeg te doen in de omgeving.

Ga er ook eens een dagje op uit. De directe omgeving van Gelderland heeft zoveel te bieden: boeiende musea, diverse winkelcentra, speel- en doeparken, watersport, historische bezienswaardigheden en nog veel meer. Nationaal park De Hoge Veluwe, evenals het Kootwijkerzand, de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa.

Hieronder vind je enkele toeristische attracties van Gelderland midden in Nederland.

Senioren SVR MCC Rust

Knooppuntenroute | Gelderland

Met de knooppuntroute plant u zelf uw route. Camping de Oldenhove is een mooi startpunt om u fietsroute te starten. De camping is gelegen aan knooppuntroute nr. 37 en nr. 60.

MCC, SVR Camping De Oldenhove in Ede - Lunteren in Gelderland

Het Nationale Park De Hoge Veluwe: geniet van de natuur!

Geniet van de prachtige natuur in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar je misschien wel wilde dieren tegen het lijf loopt! Stap op de bekende Witte Fietsen of bezoek het Kröller-Müller Museum, het Museonder of het Jachtslot Sint Hubertus.

Senioren SVR MCC Rust

Ijzertijd Boerderij | Lunteren

Het Wekeromse Zand bij Ede werd al in de ijzertijd bewoond. In dit gebied ligt het grootste Celtic fieldscomplex van ons land. Celtic fields zijn prehistorische akkers die bestaan uit veldjes van ongeveer 40 x 40 meter, omgeven door wallen. Vanuit de lucht bekeken zien Celtic fields eruit als een honingraat.

Senioren SVR MCC Rust

Veluws Zandsculpturen Festijn

Ieder jaar organiseert de Beeldentuin in Garderen ’t Veluws Zandsculpturenfestijn met altijd een ander thema. Maar wist je dat er ook een compleet en gezellig woonwinkeldorp van maar liefst 1.300 vierkante meter, dat is verdeeld over twee verdiepingen, verscholen ligt? Je kunt er terecht voor de allermooiste tuin- en woondecoraties, beelden, woonaccessoires, meubelen en nog veel meer.

Welkom op de website van SVR Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren!

Zoekt u een camping op de Veluwe, waar u kunt genieten van uw vakantie en de natuur? Dan zit u bij ons goed. Ons kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten 

Contact opnemen

Meer weten of heeft u misschien vragen voor Camping De Oldenhove? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:

google 8,8
4.4/5
Zoover 8,6
4.3/5
ACSI 9,0
4.5/5