Restaurant Aan Tafel

Een restaurant met mooie mensen, meerdere internationale vrijwilligers.
Zelf zijn ze soms kansarme jongeren. Hier gaan ze samen helpen in koken en serveren in het restaurant. Daarin gaan ze ook Nederlandse jongeren begeleiden die van het speciaal onderwijs komen en die graag wat willen leren in de Horeca. Tevens willen we mensen de gelegenheid bieden om gezellig aan te schuiven bij onbekende of bekende anderen aan tafel,
dit is ongeveer een derde van de zitplaatsen.

Restaurant Aan Tafel

het alpaca bos | Ederveen

Heerlijk wandelen met jouw Alpaca in de bossen en de heide in Gelderland. De Alpaca’s zijn lief en sociaal en houden van gezelschap. Het AlpacaBos ligt op de Veluwe. Je kunt onze Alpaca’s knuffelen en ze worden graag door je uitgelaten in het bos.

Het Alpaca Bos

Sauna | Lunteren | Veenendaal

Uitgebreide wellness op de Veluwe met ligging aan de bossen. Uitstekende keuken. Professioneel beautycenter. Uitgebreide menukaart. Lekker warm buitenzwembad. Lastminute. Ook badkledingdagen. Voorzieningen: Buitenzwembad, Diverse sauna's.

Sauna Lunteren

Buurtbosch| Lunteren

Het Luntersche Buurtbosch was in 1912 de prachtige, groene erfenis van notaris Van den Ham aan De Stichting Het Luntersche Buurtbosch voor het dorp Lunteren met de opdracht “ de toekomst van het Luntersche Buurtbosch te verzekeren ten voordele en ten nutte van het dorp Lunteren”.  

Buurtbosch

Wildkansel | Ede

In het Veluwse natuurschoon zijn deze hoge uitkijkposten opgesteld. Deze zijn opengesteld voor het publiek en een aanrader als je wild gaat ontdekken.

Wildkansel

Kinderboerderij De Proosdij | Ede

Pony’s aaien, een kopje koffie drinken, of een mooi houtproduct kopen van cliënten van ‘s Heeren Loo: je bent van harte welkom bij Kinderboerderij De Proosdij in Ede. Hier zijn heel veel dieren die je kunt bekijken en natuurlijk aaien. Ook kun je bij ons meedoen met diverse activiteiten en handgemaakte producten kopen. De Proosdij heeft ook een Theehuis. "Schenkerij de Proosdij". Hier kun je genieten van een kopje koffie of thee. Voor de kinderen is er natuurlijk limonade.

Kinderboerderij De Proosdij

Malkenschoten |Apeldoorn

Bouw je eigen hut, klim en klauter er op los in het uitdagende parcours of stap met je vrienden in de waterfietsen! De dieren voeren, spetteren op de spetterplek, trampoline springen, midgetgolfen en een rondje over het park in de Binkybus. Je ontdekt het bij Kinderparadijs Malkenschoten. Na het spelen is het heerlijk zitten en smullen op het grote en deels overdekte horecaterras.

speeltuin malkenschoten

Speelgoed Museum | Terschuur

Op zoek naar een unieke belevenis? Kom naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur (vlakbij Barneveld). Dit museum geeft je een unieke kijk in de wereld van toen.…

Speelgoed Museum

Pluimvee museum | Barneveld

Barneveld staat bekend als de bakermat van de Nederlandse Pluimveehouderij. En die leidende rol vervult het nog steeds. Logisch dus dat het Nederlands Pluimveemuseum daar staat.

Pluimveemuseum

Museum Lunteren | Lunteren

Museum Lunteren beschikt over een unieke collectie foto’s en ansichtkaarten vanaf circa 1900 die de dorpse geschiedenis vertellen. Tal van voorwerpen en schilderijen worden tijdens wisselende exposities getoond. En in vaste tentoonstellingen maakt de bezoeker kennis met enkele ‘paradepaardjes’ van Lunteren. Tegen die achtergrond is een bezoekje aan het museum Lunteren, dat op geheel eigen wijze de geschiedenis van het dorp etaleert, een bijzondere ervaring.

Museum Lunteren