Restaurant Aan Tafel

Een restaurant met mooie mensen, meerdere internationale vrijwilligers.
Zelf zijn ze soms kansarme jongeren. Hier gaan ze samen helpen in koken en serveren in het restaurant. Daarin gaan ze ook Nederlandse jongeren begeleiden die van het speciaal onderwijs komen en die graag wat willen leren in de Horeca. Tevens willen we mensen de gelegenheid bieden om gezellig aan te schuiven bij onbekende of bekende anderen aan tafel,
dit is ongeveer een derde van de zitplaatsen.

Restaurant Aan Tafel

De Langenberg | Ede

Pannenkoekenhuis De Langenberg ligt op nog geen 200 meter van de Ginkelse Hei, wat maakt dat uw bezoek aan ons restaurant prima te combineren is met een wandel- of fietstocht in de omgeving langs één van de vele bezienswaardigheden of een dagje winkelen in het centrum van Ede. Uw auto kunt u parkeren op onze ruime parkeerplaats en we beschikken tevens over diverse oplaadpunten voor uw elektrische fiets of scootmobiel. 

De Langenberg

Het Uilenbos | Lunteren

Het mysterie van een geheim recept… Dat móet je proeven! Smullen van een pannenkoek zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt. Op ambachtelijke wijze bereid met eerlijke ingrediënten. Om na het eten lekker te ravotten in de speeltuin, of te spelen in onze kinderboerderij.

Het Uilenbos

De Wormshoef | Lunteren

De Wormshoef is gevestigd in een monumentaal pand in het gezellige dorp Lunteren, aan de rand van de Veluwe en te midden van bos, heide en zandverstuivingen. Het Eethuys heeft een mooie plaats verworven op de culinaire kaart van Lunteren en omgeving.

De Wormshoef

Hof Van Ede | Ede

Hof van Ede heet u van harte welkom in ons restaurant. Bij Hof van Ede geniet u van culinaire gerechten uit de Westerse en Aziatische keuken.
Door de samenstelling van ons interieur, selectie van hoogwaardige ingrediënten en een uitgebreide drankkaart, verzorgen wij u een onvergetelijk diner.

Klein Zwitserland

Pannenkoeken Huis | Veenendaal

Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere pannenkoek, niet alleen kinderen zijn er dol op!
Met wat voor gezelschap u ook bij Pannenkoekenhuis Veenendaal langskomt, jong of oud, met of zonder kinderen, met zijn tweeën of met een groot gezelschap.

pannenkoekenhuizen.com

De Hof | Renswoude

Gastvrijheid, smaakvolle gerechten en sfeer staan centraal. Voor ieder wat wils; zo voelt iedereen zich thuis bij ons restaurant in Renswoude. Met familie, partner, vrienden, of met collega’s.

dehof.nl

Juffrouw Tok | Ede

Restaurant Juffrouw Tok is een gezellig familierestaurant waar iedereen zich al jarenlang op zijn gemak voelt. De specialiteit is Kip Piri Piri, gemarineerd en bereid op de houtskoolgrill, waardoor het gerecht zijn unieke smaak krijgt.

juffrouwtok.nl

De Verassing | Lunteren

De Verrassing is veelzijdig gastvrij.
Laat u ook verrassen in restaurant “De Verrassing” in Lunteren.

deverrassinglunteren.nl

De Lunterse Beek | Lunteren

Ons vis bedrijf vindt u in hartje Lunteren gelegen aan het nieuwe erf, het is omgeven met een ruime gratis parkeer mogelijkheid. Ons bedrijf is dertig jaar jong, en traditioneel opgebouwd, op vis gebied willen wij een zo`n groot mogelijk assortiment presenteren.

deluntersebeek.nl