De Langenberg | Ede

Pannenkoekenhuis De Langenberg ligt op nog geen 200 meter van de Ginkelse Hei, wat maakt dat uw bezoek aan ons restaurant prima te combineren is met een wandel- of fietstocht in de omgeving langs één van de vele bezienswaardigheden of een dagje winkelen in het centrum van Ede. Uw auto kunt u parkeren op onze ruime parkeerplaats en we beschikken tevens over diverse oplaadpunten voor uw elektrische fiets of scootmobiel. 

De Langenberg

Het Uilenbos | Lunteren

Het mysterie van een geheim recept… Dat móet je proeven! Smullen van een pannenkoek zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt. Op ambachtelijke wijze bereid met eerlijke ingrediënten. Om na het eten lekker te ravotten in de speeltuin, of te spelen in onze kinderboerderij.

Het Uilenbos

De Wormshoef | Lunteren

De Wormshoef is gevestigd in een monumentaal pand in het gezellige dorp Lunteren, aan de rand van de Veluwe en te midden van bos, heide en zandverstuivingen. Het Eethuys heeft een mooie plaats verworven op de culinaire kaart van Lunteren en omgeving.

De Wormshoef

Klein Zwitserland | Ede

Klein Zwitserland is inmiddels in Ede net als in Driebergen goed op weg een fenomeen te worden. Het goedlopende restaurant staat in Driebergen al bekend om de gastvrijheid, kindvriendelijkheid en vele mogelijkheden. Het is de ideale plek om te genieten voor jong en oud.

Klein Zwitserland

Pannenkoeken Huis | Veenendaal

Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere pannenkoek, niet alleen kinderen zijn er dol op!
Met wat voor gezelschap u ook bij Pannenkoekenhuis Veenendaal langskomt, jong of oud, met of zonder kinderen, met zijn tweeën of met een groot gezelschap.

pannenkoekenhuizen.com

De Hof | Renswoude

Gastvrijheid, smaakvolle gerechten en sfeer staan centraal. Voor ieder wat wils; zo voelt iedereen zich thuis bij ons restaurant in Renswoude. Met familie, partner, vrienden, of met collega’s.

dehof.nl

Juffrouw Tok | Ede

Restaurant Juffrouw Tok is een gezellig familierestaurant waar iedereen zich al jarenlang op zijn gemak voelt. De specialiteit is Kip Piri Piri, gemarineerd en bereid op de houtskoolgrill, waardoor het gerecht zijn unieke smaak krijgt.

juffrouwtok.nl

De Verassing | Lunteren

De Verrassing is veelzijdig gastvrij.
Laat u ook verrassen in restaurant “De Verrassing” in Lunteren.

deverrassinglunteren.nl

De Lunterse Beek | Lunteren

Ons vis bedrijf vindt u in hartje Lunteren gelegen aan het nieuwe erf, het is omgeven met een ruime gratis parkeer mogelijkheid. Ons bedrijf is dertig jaar jong, en traditioneel opgebouwd, op vis gebied willen wij een zo`n groot mogelijk assortiment presenteren.

deluntersebeek.nl

Lunterse Boer | Lunteren

Bij de Lunterse Boer voelt u zich thuis. U treft hier passie voor gastvrijheid en goede smaak aan. Geniet van culinaire verrassingen, goed gezelschap en een inspirerende omgeving.

lunterseboer.nl