Malkenschoten |Apeldoorn

Bouw je eigen hut, klim en klauter er op los in het uitdagende parcours of stap met je vrienden in de waterfietsen! De dieren voeren, spetteren op de spetterplek, trampoline springen, midgetgolfen en een rondje over het park in de Binkybus. Je ontdekt het bij Kinderparadijs Malkenschoten. Na het spelen is het heerlijk zitten en smullen op het grote en deels overdekte horecaterras.

speeltuin malkenschoten

Het Uilenbos | Lunteren

Het mysterie van een geheim recept… Dat móet je proeven! Smullen van een pannenkoek zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt. Op ambachtelijke wijze bereid met eerlijke ingrediënten. Om na het eten lekker te ravotten in de speeltuin, of te spelen in onze kinderboerderij.

Het Uilenbos

Klimbos Simia | Ede

Een ware belevenis op hoogte tussen de bomen, wie wil dat niet? Op het prachtige terrein van `s Heeren Loo tussen Ede en Otterlo staat een speels en avontuurlijk klimbos. Ga lekker wiebelen op een touwbrug, klauteren door houten tonnen of zwieren als een “echte Tarzan ” van boom naar boom.

klimpark.nl

Fantasy4kids | Ede

Fantasy4Kids is  de leukste binnenspeeltuin van De Veluwe, waar kinderen tot 12 jaar zich naar hartelust kunnen uitleven.

fantasy4kids.nl

Julianatoren | Apeldoorn

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

julianatoren.nl